Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

Sve kategorije

Početna> Case&News

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd prakticira zeleni razvoj i prihvaća život s niskim udjelom ugljika

Vrijeme: 2023-03-08 Hits: 81

Trenutno se kineska provincija Hunan nalazi u kritičnom periodu "odlučujućeg četvrtog kvartala, odlučujuće cijele godine", sa značajnim povećanjem potrošnje električne energije. Kako bi dočekali vrhunac zime, svi dijelovi provincije Hunan u potpunosti koriste tržišni mehanizam kako bi smanjili vršnu potrošnju energije i ojačali transformaciju koja štedi energiju. Nedavno je Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. otišla na Hunan News Network kako bi podijelila mjere uštede energije i smanjenja emisija poduzete u zimskoj proizvodnji i zagovarala zelenu kancelariju.

U proizvodnoj radionici Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd., koristimo korito za napajanje da bismo uhvatili korak sa ovom serijom proizvoda koji se prodaju u Sjedinjenim Državama i smanjili opterećenje električne mreže i uštedjeli trošak potrošnje energije pomicanjem vršna potrošnja energije. Gospodin Liu Tao, generalni direktor, rekao je da preduzeće implementira upravljanje mrežom. Opremu se može otvoriti samo tamo gdje ima ljudi, a radionica je odgovorna za potrošnju energije svog prostora, tako da se vidi da ljudi prolaze kroz opremu. SAIYISI duboko implementira novi koncept razvoja, fokusira se na stvarnu proizvodnju i blisko se fokusira na pet razvojnih koncepata "inovacija, koordinacija, zeleno, otvorenost i dijeljenje" kako bi se efektivno poboljšao nivo upravljanja potrošnjom energije i upravljanja indeksom ugljika.


ds

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. je visokotehnološko poduzeće koje se fokusira na električni upravljački sistem radne platforme sa zračnom platformom, integrirajući istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i servis, pružajući rješenja za inteligentne sisteme upravljanja za proizvođače radnih platformi, neovisno razvijajući visoko inteligentne kontrolera, i pružanje kompletnog asortimana dodatne opreme i usluga za kompanije za iznajmljivanje radnih platformi. Profesionalni tehnički tim stvara napredne, sigurne i inteligentne proizvode, a odlična timska usluga osvaja jednoglasne pohvale kupaca.

Trenutno, proizvodi kompanije uključuju kontroler motora za radnu platformu, ECU za upravljanje vozilom, PCU za gornju kontrolu i punu seriju dodatne opreme za radnu platformu za letenje, sa korisnicima širom svijeta.

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. je posvećena pomaganju zaposlenima da shvate vrijednost, stvore vrijednost za kupce i doprinesu vrijednosti društvu sa svrhom poštenja, inovativnosti, kvalitete, života i usluge na prvom mjestu.

Srodni proizvodi:

Genie dijelovi ref. 1256727, koristi se za GS1932, GS2032, GS2646, GS3246, GS4047.

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/genie-parts-ref-1256727-used-for-gs1932-gs2032-gs2646-gs3246-gs4047

Skyjack upravljačka kutija za podizanje makazama 156879

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/skyjack-scissor-lift-control-box-156879

Geniue Genie 5 Makazasto dizalo ECU 100839 Ground Control

https://www.awp-parts.com/Ground-control-module/geniue-genie-5-scissor-lift-ecu-100839-ground-control

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

Adresa: soba 403,6. zgrada, br. 169 Renmindong Road, zona ekonomskog i tehnološkog razvoja Changsha, Changsha, provincija Hunan, Kina

Tel: + 86 189 3248 3051

E-mail: [email zaštićen]

Mobilni: + 86 189 3248 3051

Web stranica: https://www.awp-parts.com


Vruće kategorije